Tidig julklapp från min älskade man

av Camille

Ibland blir jag bra bortskämd. Jag har tillsammans med min syster fått dela en upplevelse med att göra kosmetisk tatuering. Vi har båda gjort det tidigare, dock för många många år sedan. Hennes gjorde hon för lite mer än 10 år sedan. Jag gjorde mitt för ca. 7 år sedan. Och man kan väl säga att detta är en behandling som jag minns så väl, smärtan och känslan. Varför jag säger smärtan är för att jag uppenbarligen inte tar åt mig bedövningskrämen. Idag reagerade min kropp dessutom helt annorlunda. Som en allergisk reaktion. Så mina ögonbryn svullnade upp.

Men nu med facit i hand, trot att jag kände av denna behandlingen också. Så är jag nöjd. Är så stolt över att jag klarade av sittningen utav att helt svimma typ. Nu kanske jag överdriver en aning gällande smärtan, men det kändes idag. Och dessutom så gjorde jag inte bara 3D bryn utan även en skuggning. Detta betyder alltså att jag gjorde två behandlingar.

Jag och syrran ska dit på återbesök om 6 veckor, för att se hur läkningen har gått till och hur mycket färg vi har tappat, om vi vill korrigera något osv. Jag längtar ärligt talat redan till nästa sittning.

Andra inlägg att läsa