Tips på bra morsdag presenter hittar du bara hos Fyndiq

av Camille

Högtider och speciella dagar är alltid svårt att hitta bra presenter/gåvor till. Men en sajt som jag ändå använder rätt flitigt är Fyndiq.se.

Fyndiq är en marknadsplats som samlar över en miljon produkter från tusentals handlare under ett och samma tak. Varje dag uppdateras utbudet med nya produkter från över tusen webbshoppar och butiker. Det bästa med Fyndiq är att dom erbjuder snabba leveranser och har haft över 1,6 miljoner kunder sedan dom startade. Hur grymt är inte de liksom?

Morsdag väntar runt hörnet och vad ger man till sin mamma som redan har allt? Alltid när jag var yngre frågade jag alltid min mamma vad hon ville ha i morsdag present. Svaret var alltid densamma både vid jul, födelsedag och morsdag.

– Snälla barn räcker för mig, sa mamma alla gånger.

Jag tänkte alltid och gör än idag, har vi inte alltid varit snälla? Måste man då önska dig sånt som man redan har eller är? Tycker än idag det är ett märkligt men har lättare att förstå svaret när jag själv är mamma. I år kommer jag köpa något skönhets relaterad. Jag menar, mamma är inte så ung längre och har lite annat att tänka på nu. Så varför inte en ögonmask i guld?

Visst låter det otroligt lyxigt och härligt att använda ansiktsmask i guld. Jag tycker det iaf och vem vet, det kanske slutar med att vi båda två sitter med varsin mask. Vilket inte hade förvånat mig.

Eller varför inte gå på lite mer på djupet? Då menar jag bokstavligen. Jag hittade även en ansiktsrengörare med vakuum. Har ni hört talas om något sådant innan? Undra om detta gör ont.

Har ni testat någon sådan innan? Om ni har de, hur effektiv är den och går den verkligen på djupet? Ni får gärna beskriva vad det är som kommer ut när man kör denna vakuum maskin. Jag har nämligen ingen erfarenhet av en sådan tidigare.

Andra inlägg att läsa