Tjejkväll på Grand Samarkand

av Camille

Eller ska jag säga att det är mammakväll på Grand Samarkand?

Jag ska dit ikväll tillsammans med en väninna till mig – Mia (Maria). Vi tänkte passa på och mysa tillsammans UTAN barnen, shoppa, äta, fika i lugn och ro utan att behöva anpassa oss efter våra små liv. Inget emot att ha med barnen men ibland är det helt underbart att vara ifrån dom. Egentid, samla kraft och framför allt ladda batterierna med massa ny positiv energi. Att bara få vara vuxen. Bara få vara jag! Det kan jag säga är få förunnat. Inget man direkt är bortskämd med. Sen är det också lite små roligt och springa på bekanta, vilket jag oftast gör i samband med sådana här happening i storstaden.

Andra inlägg att läsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.