Valet ligger i mina händer

av Camille

Men alltså livet är så stort och så galet emellanåt. Och nu är jag/vi i en period i livet där allt går smooth.

Min man är nog världens bästa man man kan ha! Han är så stöttande och pushande i alla mina knasigheter. Bra som mindre bra. Han får mig att våga, våga tro på mig själv, våga tro på mina idéer och stöttar mig oavsett vad jag vill uppnå med mina knasigheter.

Ni vet mina tidigare inlägg där jag har sagt att jag har massa roligt att se fram emot. Det bara fortsätter att bana iväg för mig. Inte nog med att vi har en podd och  numera även en Youtube, jag har även fullt upp med kommande arbeten framför mig. Något jag inte riktigt kan dela med mig ännu men förhoppningsvis så kanske detta kan leda till något riktigt bra.

Och det är väl lite där jag vill komma, jag vet inte om jag hade vågat ifall min älskling inte varit så på mig om de. Det som jag har på gång kan och är krävande. Det finns en anledning till varför jag en gång brutit mig loss från de innan. Samtligt så vill jag göra detta för att gynna min familj och framför allt pojkarna.

Vilket jag även vill att personen ifråga som jag eventuellt ska jobba med, också förstår.

Av alla bollar jag har igång nu så är just denna som jag hoppas på mest ska bli den aktuella bollen som jag ser långsiktigt på. För jag tror verkligen att om jag får göra så som jag visualiserar mig kring de, att det kommer bli väldigt bra.

 

 

Andra inlägg att läsa