Vi börjar veckan med att vabba, eller heter det vobba?

av Camille

Förutom min fancy:ga titel så är jag även företagare. Och bortsett från mina yrkestitlar så är min absolut viktigaste uppgift – Mamma. Pojkarna blev dåliga igår och har under natten haft tuff rethosta. Därför inleder jag denna måndagen och denna veckan med att vabba. Eller heter det vobba?

För er som inte är bekant med varken VAB eller VOBB så ska jag förklara vad det betyder. VAB betyder ”Vård av barn” och VOBB är då en kombination av vabba och jobba. Och eftersom jag har den lyxen att kunna styra mina arbetstider och arbetsplats så kan jag kombinera vabbandet med jobbet.

Jag vet att inte många har den möjligheten men det är inte helt omöjligt att kunna ha den livsstilen som förälder. Nyfiken på vad jag menar? Lämna en kommentar.

Redan igår kväll tydliggjorde jag för pojkarna att mamma har ett möte kl.10.00. Det är de enda måste jag har inom jobbet som kräver att jag inte blir störd. Och pojkarna har sådan förståelse för de vilket underlättar massor.

Hoppas ni har haft en toppen fin helg och att ni, precis som jag är spänd inför en ny kommande arbetsvecka.

Andra inlägg att läsa