Vilken stressig morgon

av Camille

För ingenting!
Steg upp kl.07.45 eftersom jag hade tandläkartid kl.08.45 i Växjö.
Jag hann precis till tandläkaren och när jag skulle parkera bilen hade jag inga mynt alls så jag tänkte prova på sms parkering. Smidigt har jag alltid tyckt men fick aldrig något kvitto… Mina tankar gick: ”får väl de sen när jag väl blir undersökt”.

När jag väl anmäler mig till receptionen säger damen bakom desken att jag inte har någon tid alls idag, utan har blivit förflyttad till imorgon i Alvesta.
Hmm… Konstigt för jag har inte fått någon information om de!
Då förklarade damen att dem har försökt nå mig per telefon och brev. Jag har varken missat samtal eller post mottaget om denna ändring, annars hade jag inte varit där.
Så sköterskan fick mitt nya nr samt en nu tid nästa vecka.
Roligt att stiga upp tidigt utan att man behöver de.

På väg till bilen tittar jag på min telefon för att se ifall jag har fått kvittot jag eftersöker men nej! Jag hade turen på min sida idag att jag inte har fått någon bot.
Och så har jag äntligen fått tag på sms parkerings företaget, och fått reda på att mitt köp inte har gått igenom. Märkligt!

Jag är hemma igen och behöver inte oroa, vilket är skönt. Ska ta och vila lite mer eftersom jag jobbar lite senare… Men usch vilken start av dagen!

– Inlägget skriven ifrån min iPhone

Andra inlägg att läsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.